Vi söker en fastighetstekniker!

Vi söker dig som är en självgående fastighetstekniker som gillar hus och människor

I rollen som fastighetstekniker kommer du bland annat att arbeta med felavhjälpande underhåll av tekniska installationer, löpande drift, skötsel och underhåll. I arbetet ingår även att medverka vid hyresgästapassningar, underhållsprojekt och mindre ombyggnationer. Du har daglig kontakt med våra hyresgäster.

Som person är du en social och engagerad problemlösare som trivs i en dynamisk miljö. Du har hög servicekänsla, gillar att ta ansvar, är självgående och vill fortsätta att utvecklas inom yrket.

I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du tycker om utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en trivsam atmosfär. Som fastighetstekniker träffar du mycket människor och du bör därför drivas av att skapa goda relationer med såväl hyresgäster som arbetskamrater.

Vi ser att du har jobbat några år i en liknande roll och har goda kunskaper inom tekniska installationer i fastigheter. Det är meriterande, men inget krav, om du har snickar-, vvs- eller elkompetens.

Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett framåtriktat företag med korta beslutsvägar. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtfas med flera om- och nybyggnadsprojekt på gång i centrala Karlstad.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med placering i Karlstad. Tillträde omgående.

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi hanterar ansökningarna fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 18 juni 2018.

Ansökan skickas till: info@wermlandsinvest.se  Märk ansökan ”Fastighetstekniker”

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Rohdin på 054-203 30 62

 

Wermlands Invest är ett lokalt och långsiktigt fastighetsbolag med målsättning och ambition att vara delaktig i samhällsbyggandet. Vi äger, förvaltar och bygger nytt. Som ett av Värmlands största privata fastighetsbolag vill vi vara med och ta ansvar för Karlstad idag och i morgon.

Vi erbjuder ett brett utbud av bostäder, lokaler och kontor i centrala Karlstad – hem att älska och lokaler att växa i. Vårt mål är långsiktiga och nöjda hyresgäster. Därför lägger vi stor vikt vid kvalitet och flexibilitet. Och så långt det bara är möjligt anpassar vi våra bostäder och lokaler till hyresgästernas önskemål och verksamhet.