Hur hanterar Wermlands Invest Coronaviruset?

Vi på Wermlands Invest följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika spridning av Corona-virus.

I vårt dagliga arbete träffar vi väldigt många människor, både i era hem och när vi får besök till vårt kontor. Det tycker vi förstås är trevligt. I det rådande läget är det viktigt att vi gör vad vi kan för att minimera och förebygga smittspridning. Vi behöver er hjälp med det, att vi alla är försiktiga och hjälps åt för att viruset inte ska spridas. Därför har vi tagit fram några enkla riktlinjer som vi jobbar efter.

Behöver du komma i kontakt med oss? Undvik om möjligt att besöka vårt kontor.
Vi önskar att ni primärt kontaktar oss via telefon (054-212580) eller mail (info@wermlandsinvest.se).
Besök inte vårt kontor om du har några förkylning- eller luftvägssymtom, eller om du inom de senaste två veckorna har besökt ett högriskområde .

Om du blir sjuk, avboka besök. Vi ber dig att inte vara hemma om vi behöver komma in i din lägenhet.
I de fall vi behöver komma in i din bostad för att genomföra en besiktning eller åtgärd ber vi dig att informera oss om du eller någon i din familj är förkyld, har hosta, feber eller halsont. Då bokar vi om besöket och hjälper dig längre fram.

Akuta fel, såsom vattenläcka kommer vi så klart att åtgärda även om någon i hemmet är sjuk. Tänk på att meddela oss detta så att vi kan förbereda oss på bästa sätt för att inte smittas och sprida smitta vidare.

Risk för personalbrist
Om Coronaviruset får stor spridning kan det bli tillfällig personalbrist på grund av sjukdom. Vi ber dig då ha överseende med att vi måste prioritera och att det kan dröja längre än normalt innan du får hjälp med en åtgärd.

Det här är givetvis en väldigt speciell och oönskad situation. Vi hoppas på din förståelse och tackar för ditt samarbete så att vi tillsammans kan göra vad vi kan för att minska smittspridningen av Corona.