Landeriet – Radhus Jakobsberg

Wermlands Invest och Signum Fastigheter ingår samarbete och tar designradhus till Karlstad

För intresseanmälan besök, http://www.brflanderiet.se

Wermlands Invest och Signum Fastigheter, två bolag med ett gemensamt fokus på att bygga hållbara, väldesignade hem med hög kvalitet, har ingått ett samarbete.

I projektet Brf Landeriet, som ligger i den nya stadsdelen Jakobsberg i Karlstad, kommer Signum Fastigheter att leverera hus från den nya småhusserien Signum BoSystem. Projektet omfattar 21 radhus i två olika storlekar. Husen är framtagna av Signums designteam, i nära samarbete med den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick. Totalentreprenör är det lokala byggbolaget Karlstads Byggtjänst.

Säljstarten av projektet är planerad till våren 2021 med byggstart under sommaren 2021.

 ”Wermlands Invest och Signum Fastigheter har fört en dialog under en längre tid och vi är nu mycket glada över att lansera Landeriet som vårt första projekt tillsammans. Vi delar de övergripande tankarna om att skapa högkvalitativa välplanerade bostäder med tilltalande design. Ihop med tomtens unika placering i Karlstads nyaste gröna stadsdel Jakobsberg är vi övertygade om att Landeriet kommer att bli något speciellt.

Josefin Knarrström Bergh, VD Wermlands Invest

 

”Vi vill alltid bygga så snyggt, smart och hållbart som möjligt. Vår nya småhusserie innehåller högre nivå på allt – arkitektur, smartness och materialval”

Daniel Wengelin, Creative Director Signum Fastigheter

 

Projektet Brf Landeriet är en del av den nya stadsdelen Jakobsberg i Karlstad, en stadsdel som Wermlands Invest aktivt deltagit i utvecklingen av i egenskap av markägare. Det kommer att bli en grön stadsdel med förutsättningar för mindre påverkan på miljön än andra stadsdelar.

 

”Vi har stort hjärta för Jakobsberg. Vi vill vara med och bygga den hållbara och gröna stadsdel som vi visionerade om i planskedet. Tillsammans med Signum bygger vi i trä och tar fram ett helhetskoncept med miljösmarta lösningar.”

Martin Levin, Affärsutvecklare Wermlands Invest

 

Totalt planerar Karlstad kommun för ca 4 000 bostäder med service, handel, skola och förskolor, torg liksom parker, natur och rekreationsområden i omgivningen. Som boende i Brf Landeriet får du en rik fritid och med närhet till det mesta.

http://www.brflanderiet.se