Ny hyresgäst – Euronics!

Wermlands Invest hälsar Euronics välkomna som ny hyresgäst.

 

Fredag den andra oktober slår Euronics upp dörrarna till sin nya butik i Wermlands Invests lokaler på Drottninggatan i centrala Karlstad.

  • Vi är glada att hälsa Euronics välkomna som ny hyresgäst säger Josefin Knarrström Bergh, VD, Wermlands Invest. För centrum är det fantastiskt med en nyetablering som stärker handelsutbudet och bidrar till hela stadens utveckling. Det är en positiv signal att aktörer satsar i Karlstad centrum även mitt i en pandemi, säger Josefin Knarrström Bergh.

Euronics Sverige AB är en medlemsägd fackhandlarkedja inom hemelektronik och ingår i Euronics International som har butiker i 31 länder. I Sverige finns 90 butiker över hela landet med ett sortiment av hemelektronik såsom digital-TV, hemmabio, spelkonsoler, ljudanläggning, surfplattor, datorer, mobiltelefoni, abonnemang samt ett mycket brett sortiment av tillbehör. Med sitt lokala engagemang och personliga service i kombination med styrkan av att vara del i Europas största fackhandelskedja kan Euronics erbjuda ett uppskattat koncept inom hemelektronik.

 

  • Det känns enormt spännande att etablera oss vid Soltorget i ett av centrala Karlstads absolut bästa lägen. Vi ser fram emot öppning och att få erbjuda kunderna i Karlstad en nära personlig service och ett intressant utbud inom surfplattor, mobiltelefoni, abonnemang, säger Dan Erikson butiksägare.