Ny hyresgäst, Kronans Apotek

Wermlands Invest hälsar Kronans Apotek välkomna som hyresgäst

Den 9 april slår Kronans Apotek upp dörrarna för sina kunder i nya lokaler på Drottninggatan invid Soltorget. Den formella invigningen sker ett par veckor senare, närmare bestämt torsdagen 23 april.

  • ”Vi är glada att kunna hälsa Kronans Apotek välkomna som hyresgäst hos oss. De har ett intressant koncept som det moderna och kundnära apoteket. För att matcha deras profil har lokalen genomgått en totalrenovering och fått en rejäl ansiktslyftning, med bland annat nya skyltfönster”, säger Josefin Knarrström Bergh, VD på Wermlands Invest.

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja, med över 320 apotek i hela Sverige. Ett modernt och kundnära apotek som erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter kundens behov.

  • ”Vi är glada och stolta över möjligheten att kunna hjälpa våra kunder i vår nya lokal vid Soltorget i centrala Karlstad. Vi har ett fantastiskt fint läge som tillsammans med vår kunniga personal kommer att göra skillnad för många. Vi hjälper våra kunder att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande genom vår expertrådgivning inom läkemedel och egenvård”, hälsar apotekschef Ulna Danielsson.
  • ”För oss var det viktigt att hitta en aktör med ett starkt varumärke som stärker butiksmixen, ökar kvaliteten i vår fastighet och bidrar till mer liv och rörelse vid Soltorget.” säger Josefin Knarrström Bergh.