Välkommen Tre

Wermlands Invest hälsar mobiloperatören Tre välkomna som hyresgäst

Den 8 oktober slår mobiloperatören Tre upp dörrarna till sin nya butik på Västra Torggatan, ett stenkast från Soltorget i centrala Karlstad. Tre kommer att flytta in i den lokal som Ecco tidigare höll till i.

– Vi är otroligt glada att hälsa Tre välkomna tillbaka som hyresgäst säger Josefin Knarrström Bergh, VD, Wermlands Invest. Vi tycker det är extra roligt att Tre satsar på att etablera en butik i Karlstad centrum och att vi än en gång får förtroendet att vara deras hyresvärd.

Tres butiker ger branschens bästa kundbemötande och brinner för att ge sina kunder den bästa upplevelsen. Tre har de senaste åren haft starkt fokus på kundnöjdhet där bemötande i butik har varit en viktig del i att skapa en personlig och unik kundupplevelse.

– I vår nya större butiksyta vill vi erbjuda en kundupplevelse som innefattar allt det Tre har att erbjuda och vid soltorget kommer vi närmre våra kunder i dess vardag och blir därmed mer tillgängliga, säger Patricia Espinoza, Etableringsansvarig på Tre.

– Att Tre med sitt starka kunderbjudande och varumärke öppnar en ny butik är ett styrkebesked för centrum, säger Josefin Knarrström Bergh.