Vi söker en snickare/ fastighetsskötare till vårt härliga gäng!

Wermlands Invest är ett familjeägt lokalt och långsiktigt fastighetsbolag med stort hjärta för hus och människor. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas, idag och i framtiden. Vi erbjuder ett brett utbud av bostäder, lokaler och kontor i centrala Karlstad.  

Hos oss kommer du att vara en i gänget i vår driftorganisation. Här kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Professionell, omtänksam och långsiktighet är våra värdeord och de genomsyrar hela vårt arbete.  

Vad ska du göra?

Hos oss är dina huvuduppgifter renovering av lägenheter, ombyggnation av lokaler och reparationsarbeten hos våra hyresgäster. Eftersom vi själva också sköter all drift och reparation i våra fastigheter så kan serviceärenden/felanmälan också bli en del av din arbetsdag. Du är med och utvecklar vårt fastighetsbestånd ur ett hållbarhetsperspektiv och med en kvalitetsmedvetenhet. På ett serviceinriktat sätt sköter du kontakten med våra samarbetspartners, hyresgäster, kollegor och planerar jobbet på ett effektivt sätt.     

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att jobba med allt från mindre reparationer till större renoveringar och ombyggnationer, ibland i tomma lägenheter och ibland hemma hos våra hyresgäster. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov och ett positivt förhållningsätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Du är ordningsam och gillar att hålla snyggt och rent på arbetsplatsen, i bilen och på lagret.  

Du är engagerad och trygg i att ta ansvar och lösa de utmaningar som du ställs inför i ditt arbete. Du är bra på att fatta egna beslut när det behövs och är inte rädd för omväxling. Utöver det värdesätter vi att du är lyhörd samt att trivsel och arbetsglädje är naturligt viktigt för dig i din vardag.  

Vi ser att du är utbildad snickare med yrkesbevis och flerårig erfarenhet av bygg- och snickeriarbeten. Meriterande är om du har erfarenhet från andra fastighetsskötarsysslor. I tjänsten ingår beredskapstjänst och under vintersäsongen förekommer också snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar).  

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kräver B-körkort. 

Din ansökan skickar du till gunilla@wermlandsinvest.se. Skriv snickare/fastighetsskötare i ämnesraden. Vi genomför urval och intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev. Ansökan är öppen fram till den 10 augusti. 

Läs gärna mer om oss på wermlandsinvest.se