Vi välkomnar Normal som ny hyresgäst

Normal etablerar sig på Drottninggatan i Karlstad

På fem år har NORMAL öppnat över 100 butiker i Danmark och Norge. Den första butiken i Sverige öppnades i januari och nu står det klart att en butik på Drottninggatan i Karlstad öppnar 17/11.

 – Det känns jättekul att kunna presentera Normal som ny hyresgäst hos oss. De har ett spännande koncept med fina butiker som inte finns i Karlstad sedan tidigare. För centrum är det positivt att det blir en nyetablering som stärker utbudet ytterligare” säger Josefin Knarrström Bergh VD på Wermlands Invest.

 NORMAL säljer helt normala förbrukningsvaror som kosmetik, schampo, djurfoder och kaffe till onormalt konkurrenskraftiga priser – en idé som snabbt fått fäste i hela Norden. Den första butiken öppnades i danska Silkeborg i april 2013 och idag har mer än 100 butiker öppnats i Danmark och Norge.Just nu pågår en stor expansion i Sverige, där 20 butiker har öppnat och ytterligare runt 10 planeras öppna under 2018.

-NORMAL är något helt unikt och skiljer sig från andra detaljskedjor, genom att sälja helt normala varor till onormala priser. Vi har ledande varumärken inom allt ifrån smink, hushållsartiklar, egenvård och mycket mer, och detta upp till 50% billigare än marknadspriset. Det ska vara en unik upplevelse varje gång du besöker någon utav våra butiker ”, säger Maria Polias, Business & Marketing Coordinator

– För oss var det viktigt att hitta en aktör som kan stärka butiksmixen i östra delen av Drottninggatan och göra det stråket ännu intressantare. Vi är övertygade om att Normal kommer att trivas i Karlstad och som hyresgäst hos oss på Wermlands Invest, ” säger Josefin Knarrström Bergh