Vi vann Kundkristallen!

Under torsdagskvällen korades årets vinnare av Kundkristallen under Benchmark Event på Berns i Stockholm. Wermlands Invest är otroligt glada och stolta vinnare i kategorin Största lyft Serviceindex (kategorin 500-2999 lägenheter).

-”Vi är väldigt glada och stolta över vinsten och vi ser det som ett kvitto på att det arbete som pågår för att utveckla bolaget och servicen till våra hyresgäster är på rätt väg,” säger Josefin Knarrström Bergh, VD Wermlands Invest, och fortsätter

– ”Det här priset är hela företagets – alla fantastiska medarbetare som varje dag jobbar för att ge våra hyresgäster en bra boupplevelse. 2016 antog vi våra kärnvärden; långsiktighet, professionalitet, engagemang och omtanke, och dessa speglas i allt vi gör. Arbetet med resultatet från undersökningen är en ovärderlig input i vår ambition om att ständigt förbättra oss.”

Priset Kundkristallen delades ut för trettonde året i rad av företaget Aktiv Bo.
Kristallen är fastighetsbranschens prestigefulla och unika pris där det är hyresgästerna själva som utser Sveriges bästa hyresvärdar.

Wermlands Invest är ett lokalt och långsiktigt fastighetsbolag med målsättning och ambition att vara delaktig i samhällsbyggandet. Som ett av Värmlands största privata fastighetsbolag vill vi vara med och ta ansvar för Karlstad idag och i morgon. Ansvarstagandet grundar sig i våra kärnvärden: långsiktighet, professionalitet, engagemang och omtanke.

Vi erbjuder ett brett utbud av bostäder, lokaler och kontor i centrala Karlstad. Vårt mål är långsiktiga och nöjda hyresgäster.